Bine ați venit la SwissCamp Club 

Fii gata de aventură. Clubul SwissCamp, o familie unită unde ne împărtășim împreună experiențele trăite plănuind următoarea vacanță.

O vacanță cu autorulota, este un adevărat răsfăț pentru oricine, dar pentru copii a fost ceva special. Am vizitat locuri frumoase în Romania și am stat în natură. Deși vremea nu ne-a fost foarte bună prietenă, am găsit variante să facem și grătar, să stăm și afară, relaxându-ne la masa. Autorulotele sunt noi, și sunt dotate excelent, iar internetul a mers foarte bine, chiar ne-a ajutat în locurile unde nu aveam semnal la telefon. Într-un cuvânt, minunat. revenim cu mare încredere la vară.

Ciprian și Daniel

Tur de 7 zile

Răsfățul copiilor

Fantastic, servicii excelente. Am avut Autorulota dotată cu tot ce ne-a trebuit. Am petrecut un weekend excelent la pârtia de ski Transalpina. Autonomie excelentă, și prețuri super bune pentru gama Delux. Autorulota a costat 400 euro/ 3 nopti, iar garantia de 500 de euro ne-a fost returnată imediat la sosire.
Parcarea la Transalpina a costat 20 de lei/zi, iar echipamentul și telepass-ul au fost 55 lei respectiv 80 lei. Am avut ceva terase unde se putea mânca, dar noi am preferat să gătim la rulotă, fiind dotată cu absolut tot ce ai nevoie, nu am simțit nevoia să mai cumpărăm ceva de acolo. Iar din punct de vedere al căldurii, am dormit în short, 4 adulți. Consumul de gaz pentru tot sejurul a fost de 42 lei. Mașina s-a comportat super bine pe serpentinele de pe traseu, mai ales dinspre Voineasa spre Vidra, unde drumul este foarte șerpuit și în urcare.
Grupul nostru a mai închiriat și din alte părți, am fost 3 Autorulote, dar cea de la SwissCamp a fost de invidiat, Băieții din Sibiu, respectiv Brasov, au avut ceva probleme, noi nu. Totul a fost perfect. Felicitari SwissCamp, și mulțumim pentru weekend-ul excelent. Revenim la următoarea escapadă :))

Abăseacă Ionuț

SKI Transalpina

Weekend - Ski la Transalpina Resort

O experiență frumoasă într-o cameră de 5 stele cu care te poți deplasa acolo unde iți dorești.
Rulota o primești curată, utilată complet și full încărcată cu necesarul de gaz, apă, motorină. Mașinile sunt noi, iar serviciile ireproșabile. Vom reveni cu drag cât de curând! Recomand  

Ina și Vladimir

Prin Țară

Tur pe unde am văzut cu ochii...

O experiență unică. Un timp atât de scurt și atât de multe lucruri văzute. Clisura Dunării, Băile Herculane, Sarmisegetuza, Satul Viscri, sunt doar câteva din locurile vizitate. A fost o experiență minunată pe care aș vrea să o repet oricând cu mare plăcere. Autorulotele sunt minunate, și îți oferă toate condițiile ca sejurul tău să fie exact cum ți l-ai imaginat. Am avut tot ce ne-a trebuit, ne-am încărcat doar bagajele și am plecat la drum. Mulțumim SwissCamp și Felicitări pentru profesionalismul de care dați dovada. 

Dragoș

Escapadă în România

Tur prin Banat